Ale-hinta!

Käytetty tietokonepaketti 24″-näytöllä ja langattomalla hiirellä ja näppäimistöllä

617,00  499,00 

6 varastossa

Voit halutessasi valita tietokoneen oman kiintolevyn rinnalle toisen isomman SSD-kiintolevyn. Lisäkiintolevy tukee nopeaa NVMe-tekniiikkaa.
Voit lisätä koneesen keskusmuistia aina 32GB asti. 32GB keskusmuistimäärä toteutetaan kahdella 16GB muistikammalla. 16GB muistimäärä toteutetaan kahdella 8GB muistikammalla. Vaihtoehdot ovat kokonaismuistimääriä.
Tuotteen hinta
Lisätuotteen hinta
Kokonaissumma

Kuvaus

Käyttövalmis pieni, mutta tehokas tietokonepaketti vaativaan työskentelyyn tai normaaliin kotikäyttöön.
Konepaketin langattomuus ja pienikokoisuus tekevät työpöydästäsi tilavan ja siistin.

Pöytäkone Lenovo ThinkCentre Tiny M900 i5-6th gen / 8GB RAM / 240GB:
Lenovon M900 tiny-koneet ovat uusina yli 1000 €:n arvoisia, poikkeuksellisen pieniä ja innovatiivisia tietokoneita.
Pienestä koostaan huolimatta koneeseen voi huoletta lisätä toisen kiintolevyn tai vaikkapa keskusmuistia aina 32GB asti.
Koneen kuudennen generaation i5-prosessori on tehty nopeaan ja tehokkaaseen toimistokäyttöön. Tämän koneen avulla onnistuu leikiten, jopa vaativampi kuvankäsittely ja miksei myös videoeditointi. Koneeseen on mahdollista saada myös erikseen ostettava WLAN-sovitin. Lenovo M900 tiny-koneet tukevat oletuksena jopa kolmea näyttöä yhtä aikaa!

Näyttö Samsung 2443BW:
Samsungin 24-tuumainen näyttö pivot-ominaisuudella ja korkeussäädöllä. Pivot-toimito tarkoittaa, että tätä näyttöä voi käyttää pysty- tai vaaka-asennossa. Moni ottaakin tehokkaampaan käyttöön useamman näytön vierekkäin. Näytössä on DVI ja VGA-liitännät. Virtajohto, sekä molemmat näyttöjohdot sisältyvät hintaan. Todella hieno väritoisto. Näyttö soveltuu myös pelaamiseen.

Näppäimistö/Hiiri Logitech MK235 UUSI:
Näppärä langaton näppäimistö/hiiri-yhdistelmä tekee työpöydästäsi siistin ja tyylikkään. Täysikokoinen näppäimistö numeronäppäimistön kanssa helpottaa työskentelyä.

Tietokonepaketti toimitetaan valmiiksi asennettuna Windows 10-käyttöjärjestelmällä ja uusimmilla päivityksillä.

Lisätiedot

Kiintolevy

240GB SSD

Kuntoluokitus

A

Muistimäärä

8GB

Prosessori

i5